Vívó vk

Márton Anna bronzérmes Gentben

Márton Anna nagyszerű vívással a harmadik helyen végzett szombaton a női kardozók belgiumi világkupaversenyén.

2015.02.21 18:03MTI

A genti viadal honlapja szerint Márton Anna a 64-es táblán előbb 15-8-ra nyert a kanadai Gabriella Page ellen, majd 15-11-re verte az amerikai Ibitaj Muhammadot, 15-3-ra a dél-koreai Jun Dzsi Szut, a negyeddöntőben pedig 15-5-re az addig szintén remekül vívó, erős ellenfeleken - ukrán, amerikai és lengyel kardozón - túljutó Várhelyi Annát.

Az elődöntőben az egyéniben kétszeres olimpiai és kétszeres világbajnok amerikai Mariel Zagunisszal került szembe, akitől szoros asszóban mindössze egy tussal, 15-14-re kapott ki.

A bronzéremmel pályafutása legjobb eredményét érte el a vk-sorozatban. Várhelyi Anna - ugyancsak kiváló teljesítményt nyújtva - nyolcadikként zárt a 170 fős mezőnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.