Vívó vk

Hetedik a női tőrválogatott Algírban

A hazai szövetség beszámolója szerint a Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella triónak már a nyolc közé kerülésért is vívnia kellett.

2015.02.08 18:32MTI

A hetedik helyen végzett a magyar női tőrválogatott az algíri világkupaversenyen.

A hazai szövetség beszámolója szerint a Knapek Edina, Mohamed Aida, Varga Gabriella triónak már a nyolc közé kerülésért is vívnia kellet, de a japánok legyőzése nem okozott gondot, 43-30-cal lépett tovább az együttes. A negyeddöntőben viszont a szakág legjobbja, az egyéni olimpiai és világbajnokokból álló olasz csapat következett, amely 45-32-re győzött, így a magyarok a folytatásban az 5-8. helyért léphettek pástra. Előbb a lengyeleket nem sikerült megszorítaniuk - 45-29 volt az eredmény oda -, majd a kanadaiak ellen összejött az újabb - 38-26-os - győzelem, ami hetedik helyet ért.

A válogatott negyedik tagja, Jeszenszky Szilvia nem tudott részt venni a versenyben, lázasan a szállodában feküdt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.