Sport

Nyolc csapat indul a Szimfonikus Zenekarok Futballkupáján

Nyolc csapat, köztük újoncként a Székelyföldi Filharmónia együttese méri össze tudását idén a Szimfonikus Zenekarok Futballkupáján, amelyet vasárnap rendeznek meg Budapesten.

2015.02.22 01:30MTI

A tavalyi győztesek, a pécsi Pannon Filharmonikusok mellett pályára lépnek a Nemzeti Filharmonikusok, a MÁV Szimfonikusok, a Zuglói Filharmonikusok, a Szolnoki Szimfonikusok, az Operaház, valamint a Honvéd Kórus válogatottjai - derül ki a szervezők közleményéből.

Bodor János főszervező különösen fontosnak tartja a határon túli csapatok részvételét. "A Kolozsvári Magyar Opera Zenekara már rendszeres vendége a futballeseménynek, és bár sajnos az idén nem tudnak részt venni, új csapatként köszönthetjük a Székelyföldi Filharmóniát" - idézik a közleményben Bodor Jánost.

A vándorkupát a Magyar Szimfonikus Zenekarok Szövetsége biztosítja, akik évről évre támogatják a sporteseményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.