Kosárlabda - NBA

Carmelo Anthony szezonjának vége

Ebben a szezonban nem lép már pályára Carmelo Anthony az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New York Knicks sztárjátékosa.

2015.02.18 19:13MTI

Az ESPN honlapjának beszámolója szerint a 30 éves kosaras vasárnap még kezdőként lépett pályára a Madison Square Gardenben rendezett All Star-gálán, de már akkor jelezte, hogy valószínűleg utána hosszabb kihagyás vár majd rá, ugyanis várhatóan térdműtét elé néz. A kétszeres olimpiai bajnok Anthony sérüléséről egyelőre nincsenek pontos információk.

A New York Knicks ebben az idényben mindössze 10 győzelmet aratott és 43 vereséget szenvedett, így a legrosszabb a mérlege az NBA-ban. Anthony nélkül mind a 13 találkozóján kikapott a gárda, ezeken az összecsapásokon átlagban 87,2 pontot szerzett az együttes, 40,9 százalékos mezőnymutatóval, ami szintén a legrosszabb a ligában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.