Kosárlabda

Ismét Sterbenz László a soproni női kosárcsapat vezetőedzője

Az Uniqa-Euroleasing Sopron női kosárlabdaklub menesztette Igor Polenek vezetőedzőt, és ismét Sterbenz Lászlót nevezte ki a posztra.

2015.02.17 19:45MTI

Az NB I-ban alapszakaszgyőztes, az Európa Kupában negyeddöntős egyesület ügyvezetője, Török Zoltán kedden jelentette be, hogy felmentették a szerb trénert, az okokat viszont nem akarja a nyilvánosság előtt taglalni, azokat belső ügynek tekinti.

A zöld-sárgák kispadját a szezon hátralévő részében Sterbenz László foglalja el, aki a szerdai csapatgyűlés keretében mutatkozik be.

Az ötvenéves szakember az ezredfordulón már edzette a női együttest, Sopronban és Székesfehérváron pedig férfiakkal is dolgozott. Több osztrák női bajnoki címet szerzett a bécsi Flying Foxes csapatával, korosztályos együttest irányított a Soproni Sportiskola Egyesületnél, emellett a Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.