Váltás

Sinka László lesz a sportlövő-szövetség főtitkára

1996 és 2012 között az Európai Kézilabda Szövetség végrehajtó bizottságában dolgozott. Jelenleg Százhalombatta alpolgármestere.

2014.12.29 15:08MTI

Sinka László váltja Balogh Lászlót a Magyar Sportlövők Szövetségének (MSSZ) főtitkári posztján.

"Nagyon megtisztelő számomra, hogy a szövetség elnöksége engem bízott meg a feladattal. Komoly kihívásnak tekintem, hogy egyéni sportágban kamatoztassam eddig megszerzett hazai és nemzetközi sportvezetői tapasztalataimat" - idézte az MSSZ hétfői közleménye az új főtitkárt, aki január 16-án áll munkába.

Sinka László 25 éven keresztül dolgozott a magyar sportban. Hat éven át a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára volt, 1993-tól 2012 nyaráig a Magyar Kézilabda Szövetségben tevékenykedett előbb főtitkárként, majd elnökként.

Huszonegy éven át volt a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, nyolc évig az elnökség munkájában is részt vett. 1996 és 2012 között az Európai Kézilabda Szövetség végrehajtó bizottságában dolgozott. Jelenleg Százhalombatta alpolgármestere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.