Futócéllövők

Sportlövő-vb: magyar arany a junioroknál

Major Veronika aranyérmet nyert szerdán a junior lány futócéllövők 10 méteres, 20+20 lövéses számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.

2014.09.17 17:09MTI
freedigitalphotos.net/khunaspix

A vb honlapja szerint a magyar lövő a 20 lassú és 20 gyors sorozatból álló alapversenyt 372 körös eredménnyel, nagy fölénnyel megnyerte, majd az elődöntőben 6-3-ra verte a francia Florence Louis-t, a döntőben pedig 6-2-re az örmény Lilit Mkrtcsjant.

A páros küzdelmek során az adott lövésnél pontosabban célzó kapott mindig egy pontot. Major Veronika vasárnap a 40 vegyes számban is vb-aranyat nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.