Az első siker után

Olimpiai távú Ironman-verseny jövőre Budapesten

Az augusztusban tartott első budapesti Ironman 70.3 sikere után újabb versenyszámmal bővül a Kihívások Hétvégéje: Svájc és Németország után Magyarországon is megrendezik az Ironman olimpiai távú versenyét.

2014.12.03 17:40MTI

A szervezők szerdai tájékoztatása szerint jövő nyáron már Budapesten is elindulhatnak a profi és amatőr triatlonosok az 5i50-en, vagyis az Ironman olimpiai távján, amely másfél kilométer úszást, 40 km kerékpározást és 10 km futást jelent.

Az augusztus 21-i megmérettetésre, valamint a másnap, augusztus 22-én tartandó Ironman 70.3 Budapestre és annak váltóversenyére már elindult a regisztráció. A szervezők a http://www.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/budapest/register.asp internetes oldalon várják a sportolók jelentkezését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.