Műkorcsolya

Orosz-ukrán csúcstalálkozó lesz a budapesti Mikulás Kupán

Nyolcadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amelyen ezúttal már a felnőttek is jégre lépnek.

2014.12.01 09:57MTI

Huszonnyolc ország csaknem 450 versenyzője vesz részt a ma kezdődő és vasárnapig tartó műkorcsolya és jégtánc Mikulás Kupán, amelyre a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban kerül sor.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint nyolcadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amelyen ezúttal már a felnőttek is jégre lépnek.

Az indulók 19 korcsoportban szerepelnek, a legnépesebb csapatokkal Oroszország és Ukrajna képviselteti magát, de a németek, olaszok, franciák, osztrákok, szlovákok és szlovének mellett távoli nemzetek, így Üzbegisztán, Hongkong, Szingapúr, és Mexikó versenyzői is bemutatják majd produkcióikat.

A felnőtt mezőnyben egyéniben Tóth Ivett és Forgó Kristóf lép jégre magyar részről, jégtáncban pedig a Carolina Moscheni, Lukács Ádám junior páros lesz látható a csarnokban.

A junior és felnőtt versenyekre csütörtöktől vasárnapig kerül sor, a belépés díjtalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.