A szurkolók állítják össze a kezdőcsapatokat

Kosaras gála a Tüskecsarnokban

Az átadás előtt álló budapesti Tüskecsarnok ad otthont november 29-én az All Star Kelet-Nyugat kosárlabda gálamérkőzésnek.

2014.11.12 05:30MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező eseményre - amint az a szövetség MTI-hez kedden eljuttatott közleményéből kiderül - ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdőcsapatokat.

A férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira keddtől - csaknem két héten keresztül - lehet szavazni a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) hivatalos internetes oldalán.

A 18.30-kor kezdődő főmeccs előtt rendezik meg a főiskolások Kelet-Nyugat összecsapását, bemutatják tudásukat a kerekesszékes kosarasok és lesz félpályás, illetve hárompontos dobóverseny is.

Az MKOSZ tájékoztatása szerint csak a gálát megelőző forduló után derül ki, melyik két szakvezető irányítja a keleti, valamint a nyugati csapatot, mivel a hagyományoknak megfelelően a bajnokságban legjobban álló együttesek edzője ülhet a kispadra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.