Kosárlabda

Szolnok után Görögországban folytatja a magyar válogatott Trotter

Trotter Obie másfél év oroszországi légióskodás után januárban tért vissza az Olajhoz, amellyel tavasszal magyar bajnokságot és kupát nyert, továbbá negyedik lett az Eurochallenge Kupa bolognai végjátékában.

2014.11.06 09:33MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Görögországban folytatja pályafutását Trotter Obie magyar válogatott kosárlabdázó.

Az amerikai születésű irányító a bb1.hu szaklap híradása szerint távozott a Szolnoki Olajtól, és a KAO Dramas csapatával kötött szerződést. Érdekesség, hogy a Tisza-partiak jelenlegi játékmestere, Lazeric Jones éppen a görög klubtól érkezett Szolnokra.

Trotter másfél év oroszországi légióskodás után januárban tért vissza az Olajhoz, amellyel tavasszal magyar bajnokságot és kupát nyert, továbbá negyedik lett az Eurochallenge Kupa bolognai végjátékában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.