Cseh pecázásban is bajnok lesz?

Cseh Lászlót "aranyossá" tették

Nettó 4 milló forinttal gyarapodott pekingi olimpiai remekléséért az úszásban három ezüstérmet kiharcoló Cseh László a TriGranit Zrt.-nek, Európa harmadik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégének jóvoltából.

2008.09.04 15:01MTI

A csütörtöki jutalmazási ünnepségen Kibédi Varga Lóránt vezérigazgató köszöntötte a Magyar Úszószövetség vezérkarát, s a két főszereplőt, a vállalattól egyformán bruttó 6 - nettó 4 - milliót kiérdemlő Csehet és mesterét, Turi Györgyöt.

A csütörtökön még külföldön időző Demján Sándor, a cég társtulajdonosa az olimpia alatt jelentette be, hogy a részvénytársaság külön is elismeri a magyar úszó teljesítményét, s a pekingi ezüstökért járó, egyenként 18 millió forintos állami jutalmat kiegészíti az ötkarikás győztest megillető 20 millióra.

A különbözet ünnepélyes "eltüntetésére" most került sor. Cseh László az MTI kérdésére azt válaszolta, hogy szerinte is megérdemelte a plusz elismerést, egyszersmind annak a reményének adott hangot, hogy a TriGranit hosszú távon is mellé áll, s felsorakozik a MÚSZ támogatói közé a minél sikeresebb szereplést segítve.

Erre van is hajlandóság a cégnél, derült ki a vállalatvezetés reakciójából, a végső döntést azonban a tulajdonosi tanács hozza meg. Ami a sportos folytatást illeti, Turi György elárulta, hogy a jövő héten - a tavalyi nyitány után életükben másodszor - egymás ellen versenyeznek Cseh Lászlóval. Persze nem úszásban, hanem pecázásban.

A múlt évi viadalt Cseh nyerte, így a mester szerint eljött az ideje a visszavágásnak, de persze akkor sem lesz szomorú, ha ismét olimpiai ezüstérmes tanítványa diadalmaskodik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.