EB-selejtező

Gera mégsem játszhat vasárnap

Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya kisebb sérülés miatt nem léphet pályára vasárnap az északírek ellen 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

2014.09.06 16:58MTI
Fotó: Facebook/MLSZ

Pintér Attila szövetségi kapitány szombati sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a Ferencváros támadója, aki két év után hazai környezetben térhetett volna vissza a nemzeti csapatba, az egyik edzésen szenvedett kisebb sérülést, amely nem túl komoly ugyan, de "ha ma kellene játszania, akkor nem tudna". Hozzátette, mivel a mérkőzésre délig kellett húsz futballistát nevezni, így a 35 éves futballista nem került be.

Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya elmondta, a gárda ideális körülmények között készülhetett a találkozóra, a héten sikerült minden elképzelést megvalósítani. Azt reméli, egy szép győzelemmel kezdi majd a csapat a selejtezősorozatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.