Nemzetközi verseny

Erős emberek Tatabányán

Tatabányán rendezik szombaton a magyar kezdeményezésre létrejött Scitec Strongest Team Challenge nemzetközi erősember-versenysorozat magyarországi állomását.

2014.09.05 18:51MTI
freedigitalphotos.net/Feelart

A három órakor kezdődő versenyen hat ország hét erősember-párosa méri majd össze felkészültségét páros rönknyomással, kamionhúzással, súlycipeléssel, kerékforgatással.

Magyarországot két csapat is képviseli, amelyben ott lesz 2012 legerősebb embere, a dunaújvárosi Hrozik Gábor mellett az egykori súlyemelő junior világbajnok, az elmúlt évek legsikeresebb hazai versenyzője, a tatabányai Nagy Ákos.

A teljes versenysorozat öt fordulóból és fináléból áll, a döntőt 2014 szeptemberében Madridban tartják az Arnold Classic Europe sportfesztiválon. A legjobbaknak a díjat Arnold Schwarzenegger adja át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.