Öttusa-vb

Kovács Sarolta az úszásban is remekül teljesített

A jól sikerült vívás után Kovács Sarolta úszásban is remekül teljesített, s két szám után az első helyen áll a nők hagyományos versenyében a varsói öttusa-világbajnokságon.

2014.09.05 14:58MTI
freedigitalphotos.net/aopsan

A nemzetközi szövetség honlapja szerint Kovács 2:06.61 perc alatt teljesítette a 200 métert, ennél pedig csupán a brit Samantha Murray volt gyorsabb a mezőnyben.

A 2011-ben vb-második magyar ideje 321 pontot ért, s mivel a vívásban őt megelőzők ebben a tusában elmaradtak tőle, 547 pontjával az élre ugrott összetettben, tíz ponttal megelőzve Murray-t, s 11-gyel a vívást nyerő orosz Donata Rimszajtyét.

A három magyar döntős közül a vívást 29. helyen záró Alekszejev Tamara 2:18.15 percet úszott, melyért 286 pont járt, ezzel pedig összetettben a 31. a lovaglás előtt.

Földházi Zsófia számára hamar véget ért a pénteki verseny, miután a vívás során harmadik asszójában térdsérülést szenvedett, s nem tudta folytatni a viadalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.