Fenn lesznek a szeren

Torna: OB a Körcsarnokban

Péntektől vasárnapig a tornászok veszik birtokukba a budapesti Körcsarnokot, ugyanis a hétvégén kerül sor a felnőttek és a juniorok országos bajnokságára.

2014.08.25 23:21ma.hu

Pénteken 16 órától az egyéni összetettet rendezik, amely egyben selejtező is a a szerenkénti döntőkre. Az országos bajnokságon természetesen indul az olimpiai bajnok Berki Krisztián és a Világkupa-győztes Makra Noémi is.

A hölgyeknél ráadásul dupla téttel bír az OB első napja, mivel válogató lesz az októberi kínai világbajnokságra. A férfiaknál is valamennyi válogatott kerettag a szerekhez lép, jóllehet ők éppen két vb-válogató között lesznek, számukra nem bír dupla téttel a bajnokság.

A szerenkénti finálék szombaton és vasárnap 10.30 órakor kezdődnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.