Labdák a vízben

Női vízilabda vk - Fölényes magyar siker Szingapúr ellen

A magyar női vízilabda-válogatott óriási fölénnyel, hatalmas gólkülönbséggel verte Szingapúr csapatát az oroszországi világkupa 5-8. helyéért zajló alsóházi csatározásainak első fordulójában.

2014.08.16 13:55MTI
Forrás: Wikipedia

Eredmény, az 5-8. helyért:
Magyarország-Szingapúr 42-0 (14-0, 11-0, 7-0, 10-0)
---------------------------------------------------

Merész András világ- és Európa-bajnoki bronzérmes együttese - a magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint - egy pillanatra sem hagyott kétséget afelől, hogy melyik csapat játszhat majd az előkelőbb helyezésért, a négyből három negyedben 10 vagy több gólt dobott riválisának, s az ázsiaiak az egész mérkőzésen még csak be sem tudtak találni a magyar kapuba. A találkozón Keszthelyi Rita 9 gólt szerzett, ezzel a góllövőlista élére került.

A magyar válogatott vasárnap a házigazda oroszokkal csap össze az 5. helyért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.