Női vízilabda vk

Vizes-pólós-lányok: vereségre győzelem

Az ausztráloktól elszenvedett háromgólos vereség után javított csoportjában a magyar női vízilabda-válogatott az oroszországi világkupán: Merész András együttese 22 találatnyi különbséggel nyert a dél-afrikaiak ellen.

2014.08.13 14:59MTI

Eredmény, 2. forduló:
Magyarország - Dél-afrikai Köztársaság 25-3

A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar csapat a tudásban jóval gyengébb riválisát a papírformának megfelelően könnyedén győzte le négyesében a Hanti-Manszijszkban zajló vk második napján. A magyar szövetség honlapja szerint jól kezdett a Merész-alakulat, amely 6-2-re hozta az első negyedet, és a másodikban sem volt kérdés a részsiker, ezt a nyolc percet 3-1-re nyerte a gárda.

A második félidőben folytatódott az egyoldalú találkozó, a magyar válogatott végül 22 góllal nyert. Folytatás csütörtökön az Egyesült Államok legjobbjai ellen.

Keddi eredmény: Ausztrália-Magyarország 10-7
Csütörtökön: Magyarország-Egyesült Államok 11.00

A vk-küzdelmek két négyes csoportban zajlanak, s mindegyikből mind a négy csapat bejut a negyeddöntőbe, ahol keresztbejátszás következik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.