Atlétikai Eb

Zsivoczky diszkoszban is elvetette idei legjobbját

A tízpróbázó Zsivoczky Attila a 110 m gát után diszkoszvetésben is idei legjobbját érte el a zürichi atlétikai Európa-bajnokságon szerdán.

2014.08.13 13:35MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Vlado

A 37 éves versenyző a vizes, csúszós körben egy érvénytelen kísérlettel kezdett, másodszorra pedig 44 métert dobott. Harmadszorra tovább javított, 44,82 méterrel - eddigi legjobbja 44,10 volt ebben az évben - 763 pontot gyűjtött. Az első csoportban csak az olimpiai ezüstérmes fehérorosz Andrej Krausanka (47,46 m) bizonyult jobbnak nála, végül ebben a számban hatodikként zárt.

Hét szám után Zsivoczky 5491 ponttal a 21. helyen áll, hátra van még a délelőtti programban a rúdugrás, majd este a gerelyhajítás és az 1500 méteres futás.

A német Kai Kazimirek 6193 ponttal őrzi vezető helyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.