Labdarúgó NB I

Nyíregyházán a Paks, Kecskeméten a Hali volt udvariatlan vendég

A 89. percben egy fiatal férfi rohant a pályára, amikor a játékvezető sárgalapokat osztott ki. A szurkolót elfogták, és a rendőrök bilincsben vitték el a helyszínről.

2014.08.03 10:12MTI

A vendég Paks könnyedén, 3-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC - MVM Paks 0-3 (0-2)
Nyíregyháza, 2245 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerző: Eppel (17.), Heffler (41.), Könyves (75.)

sárga lap: Rubus (40.), Póti (89.) illetve Kecskés (47.) Kovács (89.)

Nyíregyháza:
Balogh - Patály (Lázár, 72.), Rubus, Póti, Jánvári - Abdouraman, Spitzmüller (Kostic, a szünetben), Pákolicz, Rezes (Koller, a szünetben) - Pekár, Bajzát

Paks:
Molnár - Gévay, Kovács, Báló, Kecskés, - Heffler, Tamási (Fiola, 65.) , Eppel (Kulcsár 78.), Bertus - Bartha, Könyves (Hahn 90.)

Az első félidő elején aktívabb volt a hazaiak kapuja előtt a Paks, amely - kihasználva egy védelmi hibát - Eppel fejesgóljával megszerezte a vezetést. Az újonc Nyíregyházának a folytatásban több helyzete volt, a vendégek azonban a félidő végén egy büntető utáni kipattanóból tovább növelték előnyüket: Heffler tizenegyesét Balogh ugyan hárította, de a kapusról kivágódó labdát a hálóba lőtte a paksiak csapatkapitánya.

A szünet után ugyan felpörgött a Nyíregyháza, a félidő első részében voltak nagyobb helyzetei, viszont Könyves révén mégis a Paks rúgott újabb gólt. A hazaiak ezután is támadtak, de gólt nem tudtak szerezni.

A 89. percben egy fiatal férfi rohant a pályára, amikor a játékvezető sárgalapokat osztott ki. A szurkolót elfogták, és a rendőrök bilincsben vitték el a helyszínről.

A Szombathely a 2. percben szerzett góllal győzni tudott Kecskeméten a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Kecskeméti TE-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-1)
Kecskemét, 1411 néző, v.: Farkas

gólszerző: Nagy O. (2.)

sárga lap: Bebeto (31.) Pilipovic (35.) illetve Szakály (11.) Fehér (51.) Katona (63.) Halmosi (90.)

Kecskeméti TE:
Tujvel - Botka, Karan, Lovric, Polyák - Szivacski (Patvaros a szünetben), Savic (Tölgyesi 62.), Pilipovic - Balázs, Bebeto, Gréczi (Novák a szünetben)

Szombathely:
Rózsa - Medgyes (Schimmer 72.), Fehér, Dvorschák, Devecseri, Katona (Jancsó 83.) - Nagy O. (Gaál 76.), Jagodics, Szakály, Halmosi - Radó

A Haladás a 2. percben egy ellentámadás végén gyorsan vezetést szerzett. A gól után mezőnyjáték folyt, a vendégek kontrái veszélyesebbek voltak.

A második félidőben a Haladás pontosabb összjátékának köszönhetően őrizte előnyét, a hazaiak nem tudtak komoly gólhelyzetet kialakítani Rózsa kapuja előtt.

A Kecskemét második mérkőzését is elveszítette hazai pályán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.