Alábbhagyott lendület

Labdarúgó NB I - A Videoton simán verte az újoncot

A Videoton simán, 3-0-ra nyert a vendég újonc Dunaújváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.

2014.08.02 18:49MTI

OTP Bank Liga, 2. forduló: Videoton FC – Dunaújváros PASE 3-0 (1-0)

Székesfehérvár, 2310 néző, v.: Bognár T.

gólszerzők: Oliveira (19.), Sándor Gy. (56.), Nikolics (62.) sárga lap: Oliveira (45.), Stopira (58.), illetve Gavric (78.), Godslove (85.), Kocsis G. (89.)

Videoton:
Calatayud – Brachi, Juhász R., Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Trebotics (Simon Á. 39.) – Gyurcsó (Feczesin 79.), Kleinheisler, Oliveira (Álvarez 60.) - Nikolics

Dunaújváros:
Milinte – Gavric, Farkas V., Szekeres A., Csehi T. – Lázár Zs. (Kocsis G. 72.), Petneházi – Jakab, Böőr (Godslove 63.), Zsótér – Urbin (Pascua 67.)

Az első játékrész elején a vendégek birtokolták többet a labdát, több ígéretes lehetőségük is volt. Ezt követően a Videoton egy szép akció végén szerzett vezetést, majd további helyzeteket dolgozott ki a szünetig.

Fordulás után a Dunaújváros lendülete alábbhagyott, miközben a nagy fölényben lévő hazaiak újabb két góllal eldöntötték a három pont sorsát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.