Feléledt a bajnok?

Gólgazdag forduló a labdarúgó NBI-ben

Sok gólt, látványos MTK feltámadást és néhány jó meccset láthattunk a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában.

2008.08.11 09:24Dechert Áron, ma.hu

Sok gólt, látványos MTK feltámadást és néhány jó meccset láthattunk a labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójában. Sokan féltették a bajnok MTK-t, mondván a nagy Bajnokok Ligája leégés után képes lesz-e talpra állni, és „legalább” a hazai bajnokságban jól szerepelni.

Nos, úgy tűnik, hogy az MTK számára csak a nemzetközi színtér jelent megoldhatatlan feladatot, hiszen nagyon simán, 4-0 arányban verte idegenben az eddigi listavezető és veretlen Vasas-t. Ez az eredmény is hűen tükrözi, hol tart jelenleg a magyar hazai pontvadászat… És hogy pozitívumokat is említsünk. A Kaposvár-Paks találkozó, amely 5-3-as vendég sikerrel zárult, nagyon élvezetes, színvonalas találkozó volt.

Magyar pályákon ritkán látható támadó játékot mutatott be mindkét csapat, és az döntött a Paks javára, hogy jobban használta ki a lehetőségeit. No meg Tököli Attila. A rutinos támadó úgy tűnik másod (harmad?) virágzását éli a Paks csapatában, nagyon gólerősen, eredményesen futballozik, és láthatóan élvezi a játékot.

Az Újpest egy nagyon szerencsés góllal tudott győzni Siófokon, a Haladás simán verte otthon a Nyíregyházát, míg Rákospalotán egy fordulatos, szintén gólokban gazdag mérkőzésen sikerült begyűjtenie a Zalaegerszegnek a három pontot a REAC ellen.

A tabellát a Debrecen vezeti 9 ponttal, aki mögött öt 6 pontos csapat áll holtversenyben.

A labdarúgó Soproni Liga 3. fordulójának eredményei:

Gabona Trans-Kaposvár - Paksi FC 3-5, REAC-ZTE FC 2-3, Szombathelyi Haladás-Nyíregyháza Spartacus FC 3-0, BFC Siófok-Újpest FC 0-1, Vasas-MTK Budapest 0-4, Budapest Honvéd-DVTK 3-1, DVSC-TEVA - FC Fehérvár 1-0.

Az élcsoport állása: 1. DVSC-TEVA 9 pont, 2. Szombathelyi Haladás 6 pont, 3. Paksi FC 6 pont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.