Szávay verte amerikai

Szávay Ági továbbjutott az US Openen

Az első játszmában még nem volt meggyőző Szávay játéka az US Open Grand-Slam teniszverseny első fordulójában, de később belelendült, és végül simán verte amerikai ellenfelét.

2008.08.27 12:30Dechert Áron, ma.hu

A szabadkártyával induló 17 éves Gail Brodsky papíron nem jelenthetett gondot Szávaynak az első fordulóban.

De mivel a teniszt nem papíron, hanem jelen esetben kemény borításon játsszák, ezért az sem téveszthette meg Ágit és rajongóit, hogy a háló másik oldalán szereplő teniszező hölgy még csak 382. a világranglistán.

A játékát látva nem sokáig marad ott. A tehetséges fiatal lánynak ugyanis játszmalabdája is volt az első szettben, amit Ági „rutinból” hárított, majd pedig behúzta az első játszmát (7-5), majd pedig kissé könnyedebben a másodikat is (6-3).

Amennyiben azonban Ági még hosszan szeretni menetelni itt az amerikai bajnokságon, úgy javulnia kell a játékának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.