All Star-csapat

Nyolc amerikai válogatott a Bayern München ellen

Nyolc amerikai válogatott labdarúgó kapott helyet az észak-amerikai bajnokság (MLS) All Star-csapatában, amely augusztus 6-án csap össze a német bajnok Bayern Münchennel.

2014.07.17 09:28MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A szurkolói szavazás eredményeképpen a brazíliai világbajnokságon járt együttesből a kapitány Clint Dempsey, továbbá DeAndre Yedlin, Matt Besler, Graham Zusi, Kyle Beckerman, Nick Rimando, Omar Gonzalez és Michael Bradley került az együttesbe.

Ott lesz a portlandi találkozón a 156-szoros válogatott Landon Donovan is, akit Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány nem hívott be az Egyesült Államok vb-keretébe.

Az amerikaiak mellett pályára lép az MLS-csapatban a nigériai Obafemi Martins (Seattle Sounders) és a franciák világ- és Európa-bajnoka, Thierry Henry (New York Red Bulls) is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.