Besic képviseli az NBI-et a Vb-n

15 Bayern, 14 MU és 13 Barca focista a Vb-n

A Bayern Münchent képviseli a legtöbb játékos a jövő csütörtökön kezdődő, brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

2014.06.06 05:28MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Sira Anamwong

A nemzetközi szövetség csütörtökön hozta nyilvánosságra a hivatalos kereteket, s ezek alapján a bajorok 15 futballistája tagja valamelyik válogatottnak. A képzeletbeli rangsor második helyén a Manchester United áll 14 játékossal, míg a harmadik az FC Barcelona 13-mal.

Ami az országokat illeti, a vb-n szereplő labdarúgók közül a legtöbb, szám szerint 114 Angliában keresi a kenyerét, míg az olasz klubokból 81, a németekből pedig 78 játékos lesz ott Brazíliában. A magyar bajnokságot egy játékos képviseli, az FTC-ben szereplő bosnyák Muhamed Besic.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.