Felkészülés

Foci-vb: nehezen nyert Elefántcsontpart és Chile

Az elefántcsontparti és a chilei labdarúgó-válogatott nehezen, míg az argentin és az uruguayi csapat könnyedén nyert világbajnoki felkészülési mérkőzésen szerdán.

2014.06.05 08:46MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Az elefántcsontpartiak már 2-0-ra vezettek Gervinho és Didier Drogba góljával az első félidő után Salvador ellen a texasi Friscóban, de a vége csak 2-1 lett. A szintén az egy hét múlva kezdődő brazíliai vb-re készülő chileiek csak a hajrában tudtak eredményesek lenni az északírek ellen: Eduardo Vargas a 79., Mauricio Pinilla a 82. percben talált be.

Az argentinok 3-0-ra verték Trinidad és Tobago együttesét Buenos Airesben, Rodrigo Palacio a 45., Javier Mascherano az 50., Maxi Rodriguez pedig a 64. percben szerzett gólt.

Az uruguayiak a szlovéneket győzték le Montevideóban 2-0-ra Edinson Cavani (37.) és Christian Stuani (75.) révén.

Eredmények:
Argentína - Trinidad és Tobago 3-0 (1-0)
Chile - Észak-Írország 2-0 (0-0)
Elefántcsontpart-Salvador 2-1 (2-0)
Uruguay-Szlovénia 2-0 (1-0)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.