Vitorlázás

Repülőhollandi-vb - Majthényiék két győzelemmel az élen

Mindkét szerdai futamot megnyerte, s így vezet a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a skóciai Largsban zajló Repülőhollandi-világbajnokságon.

2014.07.16 19:55MTI
Forrás: Wikipedia

A kilencszeres győztes magyar páros a verseny hétfői kezdete óta az élen áll a viadal honlapja szerint. A duót változatlanul az Enno Kramer és Ard Geelkerken alkotta holland egység követi, mely tavaly Majthényiék előtt Balatonföldváron világbajnoki címet nyert. A harmadik a német páros, Kay-Uwe Lüdtke és Kai Schäfers.

A Süli András, Papp Dávid kettős egy 7. és egy 11. helyet szerezve a nyolcadik pozíciót foglalja el, míg a Gáborjáni Gábor, Argay Béla duó egy 10. és egy 14. eredménnyel a 10. a 43 hajós mezőnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.