Vízilabda-Eb

Szomorú gyorshír: Hollandia-Magyarország 12-11

A magyar válogatott 12-11-es vereséget szenvedett a holland csapattól a budapesti vízilabda Európa-bajnokság nyolccsapatos női tornájának szerdai nyitónapján.

2014.07.16 18:43Váczy Laura

"Sajnos vereséggel kezdtek a lányok: Hollandia-Magyarország 12:11 (3:3, 3:3, 4:3, 2:2) G.: D. Genee, Van der Slott 3-3, Smit, Klaassen 2-2, Sevenich, Van der Molen, ill. Keszthelyi 3, Szűcs G., Kisteleki H., Kisteleki D. 2-2, Antal D., Tóth I.

A következő meccsük pénteken, 17.30-kor lesz Görögország ellen." - írja a VLV közösségi oldalán.

A házigazda magyar együttes a harmadik negyedben már két góllal is vezetett, a rivális ezt követően azonban egy remek sorozattal megfordította a találkozót és nem engedte ki a kezéből a győzelmet.

Merész András szövetségi kapitány együttese pénteken 17.30-tól a görög válogatott ellen száll medencébe - írja az MTI.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.