Vb-2014

Berágott a FIFA: 76,5 millió forintra büntették az argentinokat

Négy sajtótájékoztatón csak Alejandro Sabella szövetségi kapitány képviselte Argentínát, ezzel megszegték a brazíliai világbajnokság médiával kapcsolatos előírásait.

2014.07.11 10:24MTI
Video-screenshot

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 300 ezer svájci frankra (mintegy 76,5 millió forintra) büntette az argentin sportági szövetséget, mivel több hivatalos sajtótájékoztatón nem vett részt játékos a válogatott képviseletében.

A FIFA fegyelmi bizottsága csütörtökön jelentette be: azzal, hogy a legutóbbi négy sajtótájékoztatón csak Alejandro Sabella szövetségi kapitány képviselte Argentínát, megszegték a brazíliai világbajnokság médiával kapcsolatos előírásait. A szakvezető mellett ugyanis a szabályok szerint legalább egy játékosnak meg kell jelennie a mérkőzések előtti napon tartott hivatalos médiaeseményen.

Az argentin válogatott Németországgal játszik a torna vasárnapi fináléjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.