Csontja bánta

FIFA-vizsgálat a Neymar-ügyben

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított azután, hogy a házigazdák sztárcsatára, Neymar súlyos sérülést szenvedett a pénteki, Kolumbia elleni negyeddöntőben a brazíliai világbajnokságon.

2014.07.05 17:17MTI
Itt még talpon, háttal a később beletérdeplő Zuniga (Fotó: Facebook/FIFA World Cup)

A szervezet fegyelmi bizottsága megvizsgálja az esetről készült felvételeket, valamint a hivatalos meccsjelentést, s ezt követően dönt arról, hogy eljárást indít-e - közölte szombaton, Rio de Janeiróban Delia Fischer, a FIFA szóvivője.

A kolumbiai Juan Zuniga a meccs hajrájában beletérdelt Neymar hátába, ennek következtében a brazil játékos csigolyatörést szenvedett, és Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány a torna hátralévő részében már nem számíthat rá. A játékvezető, a spanyol Carlos Velasco sem szabadrúgást, sem lapot nem adott az eset után, hanem az előnyszabályt alkalmazva továbbengedte a játékot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.