Vb-2014

Rekordmennyiségű gólt szereznek a cserejátékosok

A Dél-Amerikában zajló torna máris túlszárnyalta az eddig csúcstartó 2006-os világbajnokságot, ahol 23-szor voltak eredményesek a cserék.

2014.07.02 10:10MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Rekordmennyiségű gólt szereznek a cserejátékosok a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

Az európai csapat 2-1-es sikerével zárult Belgium-Egyesült Államok nyolcaddöntőben kedden Romelo Lukaku, illetve Julian Green is betalált, ez volt a 27. és 28. gól a vb-n, amelyet a kispadon kezdett futballista ért el. Ezzel a Dél-Amerikában zajló torna máris túlszárnyalta az eddig csúcstartó 2006-os világbajnokságot, ahol 23-szor voltak eredményesek a cserék.

A legjobb kispad ebből a szempontból a hollandoké és a belgáké, mindkét válogatottban négy gólt szereztek a cserejátékosok.

A holland Memphis Depay ráadásul azzal büszkélkedhet, hogy kétszer is a meccs közben beállva talált a kapuba. A statisztikák szerint a 28 "cserególból" öt bizonyult győztes találatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.