Extrémsport

Amerikai siker a legerősebb emberek budapesti versenyén

Az amerikai Jason Bergmann nyerte a Giants Live Budapest elnevezésű világbajnoki kvalifikációs erősember-versenyt, amelyen tizenketten küzdöttek meg a három továbbjutó helyért

2014.06.22 05:30MTI

A tengerentúli versenyző óriási csatában diadalmaskodott, ugyanis azonos pontszámmal zárt, mint a mezőny legfiatalabb tagja, a 21 éves szlovén Matjaz Belsak, azonban több versenyszám győzelmének köszönhetően ő állhatott a dobogó legfelső fokára. A harmadik a brit Eddie Hall lett.

A magyar színeket képviselő Hajnal Tamás a 10., míg Sebestyén János a 12. helyen végzett a budapesti Ramada Aquaworldben immár harmadszor megrendezett erőpróbán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.