Mádai Vivient is a nyakába kapta az erős ember

...de mit művelt Fekete Laci azokkal a kaptárokkal??

Azt már megszokhattuk, hogy ahol Fekete Laci feltűnik, ott kő kövön nem marad - a szó szoros értelmében. De vajon mi köti össze az izomkolosszus rekordert Mádai Viviennel és néhány hatalmas méhkaptárral?

Mit rejtegetett Fekete Laci kaptára? képgaléria

2013.11.15 16:04ma.hu

Nemrégiben hatalmas kaptárokkal tarolt a belváros egyik legforgalmasabb pontján Fekete Laci, ahol az arra járók csak tippelgetni tudták, vajon milyen újabb rekordra készül az ország örökös Toldi Miklósa. Mivel Lacinak több száz kiló mozgatása is a kisujjában van, így a méretes dobozokat pillekönnyedséggel emelgette, majd ráadásként a szépséges Mádai Vivient is a nyakába kapta.

A kíváncsi nézelődők sokáig nem merészkedtek a méhkaptárok közelébe, ám akik végül vették a bátorságot, megtudhatták, mit is rejtenek.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Bevallom, először egy kicsit féltem, mert alapvetően tériszonyom van, de amikor Laci felkapott a nyakába, akkor mégis biztonságban éreztem magam. Mindig érdekes, hogyan reagál az utca embere az ilyen akciókra. A magyar ember alapvetően kíváncsi, csak kell nekik időt hagyni, hogy bátorságot vegyenek. Azonban ha egyvalaki végre megindul, ő már vonzza a többieket is. Érdekes volt látni az arcokat, a döbbenetet az embereken” – lelkesedett a közszolgálati televízió csinos műsorvezetője.

A világ legerősebb embere igazán elemében volt, megállás nélkül csalogatta a kaptárokhoz az embereket, szorgos méhként cipelte a dobozokat és Vivient. „Vivien felemeléséhez reggeliznem sem kellett, olyan könnyű volt. Szerintem egy kalóriát sem égettem el vele” – bókolt a keménykötésű sportoló.

Egyébként bejött a számításom, az emberek nem olyan nyitottak, mint külföldön, féltek a dobozba belenézni. Sokan kérdezték, hogy csak nem valami rekordra készülök!? Becsaltam őket a csapdába, annyit mondtam csak, hogy nézzenek bele a kaptárba és minden kiderül! Így a bátrabbak megtudhatták, hogy Amerika kedvenc whiskeyjének mézes változatáról rántottuk le a leplet” – mondta Fekete cinkos mosollyal.

A markáns erő és a lágyság együtt tökéletes összhangot alkotott, ahogy a füstös whisky mézzel lágyított új verziója is. Fekete Laci gerillaakciójával gomolygó füst és hangos méhzümmögés közepette tréfálta meg a bámészkodókat, akik végül megbocsátották neki a csínytevést, és minden esetben mosollyal az arcukon távoztak a helyszínről.

A Jack Daniel’s a mértékletes alkoholfogyasztás híve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.