Ellenfele a veretlen Kubrat Pulev lesz

Klicsko szeptemberben, bolgár rivális ellen védheti meg címét

Szeptember 6-án, a veretlen bolgár Kubrat Pulev ellen száll ringbe legközelebb Volodimir Klicsko, hogy megvédje négy ökölvívó-szövetségnél (WBA, IBF, WBO, IBO) birtokolt nehézsúlyú világbajnoki címét.

2014.06.19 20:46MTI

Menedzsmentjének csütörtöki közlése szerint az összecsapásra Hamburgban kerül sor. Az ukránok 38 éves öklözőjének eddig mindössze három veresége van a profik között - a legutóbbit tíz éve szenvedte el -, s 62 győzelme közül 52-t kiütéssel szerzett meg.

A nála öt esztendővel fiatalabb Pulev profi pályafutása során húsz meccset vívott és mind a húszat megnyerte, 11-et idő előtt fejezett be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.