Negyedszer

Ökölvívó Eb: Kovács Mária ismét aranyérmes!

A magyar küldöttség összesen négy érmet szerzett, Ancsin Katalin (51 kg), Nagy Tímea (75 kg) és Szatmári Petra (81 kg) ugyanis egyaránt bronzérmes lett.

2014.06.08 08:28MTI
Forrás: youtube.com

A szupernehézsúlyú Kovács Mária szombaton aranyérmet nyert a bukaresti női ökölvívó Európa-bajnokságon.

A plusz 81 kg-os súlycsoportban érdekelt, kétszeres világbajnok Kovácsnak ez volt a negyedik Eb-diadala, a döntőben pontozásos (3-0) győzelmet aratott az olasz Flavia Severin felett.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a magyar küldöttség összesen négy érmet szerzett, Ancsin Katalin (51 kg), Nagy Tímea (75 kg) és Szatmári Petra (81 kg) ugyanis egyaránt bronzérmes lett. A négy magyar éremből kettő, Ancsiné és Nagyé olimpiai súlycsoportban született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.