Foci-vb

Egymeccses eltiltást ért Pepe "ráfejelése"

A brazíliai világbajnokság első fordulójában kiállított játékosok közül a portugál Pepe egymeccses eltiltást kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottságától.

2014.06.19 11:02MTI

Pepének a németekkel szemben hétfőn 4-0-ra elveszített mérkőzésen mutatta fel a piros lapot a játékvezető, mert egy összeszólalkozás után ráfejelt a földön ülő Thomas Müllerre.

A 31 éves hátvéd így a portugálok vasárnap sorra kerülő, Egyesült Államok elleni találkozójáról hiányzik majd, de ott lehet a pályán jövő csütörtökön, amikor csapata a ghánaiakkal mérkőzik.

A FIFA fegyelmi bizottsága két másik kiállított játékos ügyéről már korábban tanácskozott: az uruguayi Maxi Pereira és a hondurasi Wilson Palacios is egy találkozót lesz kénytelen kihagyni. Pereirát a Costa Rica-i Joel Campbell felrúgásáért, míg Palaciost a franciák elleni találkozón összeszedett két sárga lapja miatt küldték le a pályáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.