Atlétika: magyar diadal

Pars 81 méter feletti dobással, a világ idei legjobbjával nyert

Pars Krisztián a világ idei legjobbjával, 81,57 méteres teljesítménnyel győzött kalapácsvetésben hétfőn, az ostravai nemzetközi versenyen.

2014.06.16 22:09MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/noppasinw

A hazai szövetség beszámolója szerint a londoni olimpia bajnoka második kísérletével produkálta a győztes dobást, 26 centit javítva nyolc nappal ezelőtti veszprémi eredményén, amellyel ugyancsak vezette a világranglistát.

Mögötte a második a tádzsik Dilsod Nazarov lett (80,62 m), a harmadik pedig a lengyelek világbajnoka, Pawel Fajdek (79,65). A nőknél Orbán Éva a hetedik helyet szerezte meg 68,70 méterrel. Itt a győztes a német Betty Heidler lett ugyancsak a világ idei legjobbját érő 78,00 méterrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.