Foci-vb

Passzrekordot hozott az olasz-angol meccs

A Squadra Azzurra tagjai 93,2 százalékos pontossággal juttatták el a labdát egymáshoz, s ez világcsúcsnak számít a vb-k történetében, legalábbis a mérések 1966-os bevezetése óta.

2014.06.15 17:27MTI

Passzrekordot állított fel a szombati, angolok elleni 2-1-es világbajnoki siker alkalmával az olasz labdarúgó-válogatott.

A sportadatok szolgáltatásával foglalkozó Opta közlése szerint a Squadra Azzurra tagjai 93,2 százalékos pontossággal juttatták el a labdát egymáshoz, s ez világcsúcsnak számít a vb-k történetében, legalábbis a mérések 1966-os bevezetése óta.

Érdekesség, hogy a rivális angolok sem sokkal maradtak el az olaszoktól, passzaik 91 százaléka ért oda a "címzetthez", s ez a legjobb mutatójuk egy vb-meccsen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.