A gyerekekért

A legtöbb csapattal az MTVA indult a maraton- és félmaratonváltó médiabajnokságon

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) állította ki a legtöbb csapatot a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó Metropol Médiabajnokságon.

2014.06.15 16:03MTI
MTI/Mohai Balázs

A médiacsapatok nevezési díja jótékony célt szolgál: az S.O.S. Gyermekfalu munkáját támogatja. A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó az ország legnépszerűbb váltófutóversenye.

A hagyományoknak megfelelően a verseny keretében idén is megrendezték a Metropol Médiabajnokságot, amelyre 44 csapat nevezett, köztük a legtöbbel, nyolccal az MTVA.

A vasárnap délben elstartolt mezőny háromtagú MTVA-csapataiban nemcsak a stúdiók, szerkesztőségek dolgozói indultak, hanem a közmédián kívülről is érkeztek váltótagok - idézte Csete Bea szerkesztő-műsorvezetőt, az MTVA futóklub alapító ötletgazdáját a közmédia közleménye.

Megjegyezte: a tapasztalatok szerint mindenki jobb időt fut, többet hoz ki magából csapatban, mint amire a hétköznapokban képes. Jegyes-Tóth Kriszta műsorvezető például tavaly - amikor még kezdő futónak számított - ugyanezen a versenyen, délben, 30 fokos forróságban, miután végigizgulta a többiek futását, addigi legjobb idejével ért célba.

A csapatban nagyjából egyenlő a nemek aránya, egy házaspár is csatlakozott. A médiabajnokság nevezési díjával a szervezők az S.O.S. Gyermekfalu munkáját támogatták. "Egészség, sport, csapatszellem, jókedv és jótékonyság - külön-külön is megérné, de így együtt különösen" - hangsúlyozta Csete Bea.

MTI/Mohai Balázs


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.