Foci-vb

Messi cipőjét fényesítette az egyik pályára berohant szurkoló

Több mint egy tucat szurkoló nem tudta türtőztetni magát, és berohant a pályára a brazíliai világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott szerdai nyílt edzésén.

2014.06.12 09:26MTI
Forrás: YouTube

A Belo Horizonte-i Independencia Stadionban tartott tréningen az egyik drukker Lionel Messihez érve letérdelt elé és fényesíteni kezdte cipőjét. Az FC Barcelona sztárjátékosa elnevette magát, majd megölelte és neki adta melegítő felsőjét, még mielőtt a biztonsági emberek odaértek volna. Más drukkerek labdát "zsákmányoltak" és azzal rohantak el.

A nyílt edzést tízezren tekinthették meg a helyszínen, többségükben brazilok, akik közül néhányan argentin mezben figyelték Messiék munkáját. A megkérdezett rajongók többsége szerint a brazil-argentin ellentét csak egy mítosz, s elmondták, hogy nagyon kedvelik a szomszédos ország csapatát.

Argentína Bosznia-Hercegovinával, Iránnal és Nigériával szerepel egy csoportban a vb-n, melyen első mérkőzését magyar idő szerint vasárnap 24.00 órától játssza a bosnyák csapat ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.