Pénzügyi vita áll a háttérben

Foci-vb: a kameruniak nem utaztak el Brazíliába

Pénzügyi vita miatt nem szálltak fel a brazíliai világbajnokságra induló repülőgépre vasárnap a kameruni válogatott labdarúgói.

2014.06.08 17:30MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A küldöttség a fővárosból, Yaoundéból indult volna Dél-Amerikába, ám a játékosok közölték: a szövetség által ajánlott vb-prémium elmarad a várakozásaiktól.

Az afrikaiak a közelmúltban két felkészülési mérkőzést vívtak: 2-2-t játszottak Németországgal, majd szombaton 1-0-ra verték Moldovát, és sajtóértesülések szerint ez utóbbit követően fajult el a helyzet a csapatnál.

A világbajnoki szereplésüket jövő vasárnap, Mexikó ellen kezdő kameruniaknál a 2002-es vb előtt is hasonló pénzügyi viták voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.