Négy évre szól a szerződés

Balhátvédet igazol az Atlético

A spanyol bajnok Atlético Madrid leigazolja Guilherme Siqueirát, a Granada futballistáját, aki kölcsönjátékosként a legutóbbi szezonban Európa Liga-döntőben szerepelt a Benficával.

2014.06.06 17:13MTI
freedigitalphotos.net/pixtawan

A 28 éves brazil születésű, de olasz útlevéllel rendelkező balhátvéd négy évre szóló szerződést kap a Bajnokok Ligája-döntős klubnál. Siqueira vételárát nem hozták nyilvánosságra, de az összeg becslések szerint 10 millió euró (3 milliárd forint) körüli lehet.

Az Atléticónak a Granadával kellett megállapodnia Siqueira leigazolásáról, mivel a futballista játékjoga a spanyol egyesületé volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.