A Getaféból érkezett

Moya válthatja Courtois-t az Atlético kapujában

A Bajnokok Ligája-döntős klub szerdán közölte, hogy az orvosi vizsgálat után hároméves szerződést köt a 30 esztendős hálóőrrel.

2014.06.04 13:27MTI
Forrás: youtube.com

A Getafétól érkezett kapussal, Miguel Moyával erősítette meg keretét a spanyol bajnok Atlético Madrid labdarúgócsapata.

A Bajnokok Ligája-döntős klub szerdán közölte, hogy az orvosi vizsgálat után hároméves szerződést köt a 30 esztendős hálóőrrel, aki márciusi térdműtétje óta nem lépett pályára.

Moya tíz éve szerepel a Primera Divisionban, korábban a Mallorcában és a Valenciában is megfordult. Érkezése várhatóan a belga Thibaut Courtois távozását vetíti előre, aki az elmúlt három szezonban a Chelsea kölcsönjátékosaként védett Madridban.

Az Atlético 1996 után nyert újra bajnoki címet, a klub történetében a tizediket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.