2015-től

Palmarsson a Veszprém kézilabdázója lesz

A német THW Kiel irányító-átlövőjét a Bajnokok Ligája múlt hétvégi, kölni négyes döntőjének legértékesebb játékosává választották.

2014.06.03 19:49MTI
Forrás: youtube.com

Három évre szóló szerződést kötött az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával az izlandi Aron Palmarsson. A magyar klub honlapja alapján a megállapodás 2015. július elsején lép életbe.

A német THW Kiel irányító-átlövőjét a Bajnokok Ligája múlt hétvégi, kölni négyes döntőjének legértékesebb játékosává választották.

Palmarsson júliusban lesz 24 éves, s 2006 márciusában, az FH Hafnafjördur csapatában mutatkozott be az izlandi bajnokság első osztályában. Három évvel később igazolt a THW Kielhez.

Négy éve, az Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett az izlandi válogatottal, 2012-ben, a londoni olimpián pedig bekerült a torna All Star-együttesébe, s abban az évben az év sportolójának választották Izlandon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.