A négyes döntő után

Férfi kézilabda BL - jogi lépésekre készül a Veszprém

Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke jogi lépéseket helyezett kilátásba, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője után.

2014.06.01 18:17MTI
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Fonyó Károly az MTI-nek a Barcelonával szemben elveszített bronzmeccset borzalmasnak nevezte, és hozzátette: a 20 ezres közönség is - amelynek nagy része német volt - hatalmas füttyszóval adott hangot nemtetszésének, így bírálva a fehérorosz bírópárost.

"Lehetett volna esélye a csapatnak, de a külső körülmények befolyásolták a végeredményt, és nem tudtuk elérni célunkat. Jogi lépéseket teszünk, hogy kivizsgálják a játékvezetők ténykedését" - hangsúlyozta a klubelnök. Hozzátette: a kölni négyes döntő rendkívül jól szervezett esemény, és komoly eredmény, hogy a Veszprém első magyar csapatként eljutott oda.

A szombati elődöntőről azt mondta, hogy a Kielnek az első félidőben "lejtett a pálya", ám a második játékrészben a Veszprém gyengélkedett, így juthatott a német csapat a fináléba.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.