"Nemzetközileg tapasztalt alakulat"

Foci-vb: Vettel szerint a németek megértek a győzelemre

"A kezdő tizenegyben most már nem csak a fiatal generáció tagjai kapnak helyet, a csapat időközben egy nemzetközileg tapasztalt alakulat lett."

2014.05.28 10:52MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Sebastian Vettel, a Forma-1 négyszeres világbajnoka, egyben címvédője úgy véli: a német labdarúgó-válogatott megérett arra, hogy Brazíliában megszerezze a világbajnoki címet.

"A kezdő tizenegyben most már nem csak a fiatal generáció tagjai kapnak helyet, a csapat időközben egy nemzetközileg tapasztalt alakulat lett" - nyilatkozott a Red Bull pilótája.

Véleménye szerint a veszélyt az jelenheti Joachim Löw a szövetségi kapitány csapatára, hogy kezelje a nyomást, amely az elvárások miatt rá nehezedik majd a torna során.

"Azt kívánom a német együttesnek, hogy ne sokat kelljen magyarázkodnia, hanem hagyják, hogy tegye a dolgát" - fogalmazott Vettel, aki elárulta, azon lesz, hogy a Nationalelf minél több mérkőzését megnézhesse a világbajnokságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.