Napi különkiadás-sorozat is indul

A Cartoon Network Fociakadémia idén elhozza Brazíliát

A fődíj egy közös nyári edzés a brazil válogatott tagjával, Luiz Gustavo-val!

2014.05.22 13:24ma.hu

2014. május 16-án ̶ immáron harmadjára -̶ elindult a nagysikerű Cartoon Network Fociakadémia. A CN Fociakadémia 2014 a világbajnokság alkalmából elhozza Brazíliát; a verseny győztese lehetőséget kap, hogy néhány trükköt személyesen a brazil válogatott Luiz Gustavótól tanuljon meg.

A Cartoon Network Fociakadémia elnevezésű versenyen tizenöt év alatti gyerekek tölthetik fel legjobb focis trükkjeiket videóra rögzítve a Cartoon Network weboldalára május 16-tól június 13-ig. A nevezési időszak lezárultával a gyerekek június 29-ig szavazhatnak kedvenc videóikra, a győztest pedig július 4-jén hirdeti ki a szervező. Az előző évekhez hasonlóan, a Képes Sport magazin alkotja a szakmai zsűrit, a közönségszavazás lezárultával ők választják ki a legtehetségesebb nevezőt, aki részt vehet a Luiz Gustavoval közös, exkluzív edzésen. A focirajongó gyerekek személyesen is megmutathatják tehetségüket a Focikadémia országos roadshow--ján, ahol a szervezők a jelentkezők kisfilmjeit is elkészítik. Az első helyszínen a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola edzői tanítják meg a legjobb kapus trükköket, lesz élő csocsó bajnokság, dekázó verseny, freestyle foci bemutató, ajándéközön, illetve hamisítatlan brazil focis hangulat.

A roadshow helyszínei:

2014. május 25. Budapest, Vasúttörténeti Park, Gyermeknap
2014. május 31. Budapest, TESCO Pesterzsébet hipermarket
2014. június 1. Budapest, TESCO Pesti út hipermarket
2014. június 7. Miskolc, TESCO Extra, Pelé roadshow

Idén új, izgalmas microsite elemekkel is bővült a verseny: a focirajongó gyerekek nemcsak legjobb focis trükkjeikkel kápráztathatják el a zsűrit, de elméleti tudásukat és rajongói képességeiket is megcsillogtathatják:  akik mindent tudnak a futballról, részt vehetnek egy a weboldalon induló, tudás alapú kvízjátékban, megtekinthetik a világ leghíresebb focistáinak cseleit, illetve a JátékNet.hu brazil focis csomagjaiért szavazhatnak és hozzászólhatnak a legjobb videókhoz.

A sport- és rajzfilmrajongók kedvenc Cartoon Network-hőseiket is láthatják a sportpályán: a világbajnokság alkalmából napi különkiadás-sorozat indul a legnépszerűbb műsorok 'sportos' epizódjaiból június 6. péntektől június 12. csütörtökig Cartoon Network RangadÓra címmel, minden nap 6:30-kor és 18:10-kor. A sorozatok közt szerepel majd a Gumball csodálatos világa, az Angelo rulez, a Ben 10, a Sárkányok: a Hibbant-sziget védelmezői, és a Cartoon Network Focikadémia, amelyből elleshetők a legjobb focis cselek. A nagy sikert aratott Inazuma eleven is visszatér a csatornára június 6-án.(x)

Luiz Gustavo


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.