Foci-vb

Nem esznek marhahúst a mexikóiak, nehogy doppingszer kerüljön a szervezetükbe

A mexikóiak a foci-vb-n a kameruni, a házigazda brazil, valamint a horvát csapattal mérkőznek.

2014.05.22 08:57MTI
freedigitalphotos.net/zole4

Nem esznek marhahúst a június 12-én rajtoló labdarúgó-világbajnokságra készülő mexikói játékosok, nehogy doppingszer kerüljön a szervezetükbe.

Miguel Herrera szövetségi kapitány elmondta: tanultak a 2011-es Arany Kupán történtekből, amikor öt futballistájuk szennyezett húst fogyasztott, és a tiltólistán szereplő klenbuterolt mutattak ki náluk. Akkor nem tiltották el az érintetteket. A szakvezető közölte, az edzőtáborban remek a konyha, kapnak húst is, de nem marhából készültet.

A mexikóiak a vb-n a kameruni, a házigazda brazil, valamint a horvát csapattal mérkőznek. A torna előtt négy felkészülési mérkőzésük lesz, ezeken Izrael, Ecuador, Bosznia-Hercegovina és Portugália lesz az ellenfelük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.