12 év után

A 35 éves Rio Ferdinand távozik a Manchester Unitedtől

Jó erőben érzi magát, nem fejezi be pályafutását, hanem várja az új kihívásokat egy másik egyesületben. A Unitedban töltött időszakot és a szurkolókat soha sem felejti el.

2014.05.13 09:21MTI
Forrás: youtube.com

Tizenkét év után távozik a Manchester United labdarúgócsapatától Rio Ferdinand, miután nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot a Premier League-ben csupán hetedik helyen záró klubtól.

A 35 éves, korábbi válogatott védő közölte: jó erőben érzi magát, nem fejezi be pályafutását, hanem várja az új kihívásokat egy másik egyesületben. Hozzátette, hogy a Unitedban töltött időszakot és a szurkolókat soha sem felejti el.

Ferdinand - aki összesen 454-szer szerepelt a gárdában - 2002-ben 29,1 millió fontért érkezett a Leedstől Manchesterbe, amellyel hatszoros bajnok, kétszeres Ligakupa-, valamint Bajnokok Ligája-győztes és klub-világbajnok lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.