Elmaradtak a 15. helytől

Superbike-vb: Imolában sem szerzett pontot a magyar csapat

A legjobb húszban, de a pontszerzést jelentő első 15 helytől elmaradva zárta a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság csúcskategóriájának imolai futamait a BMW Racing Team Toth két versenyzője.

2014.05.11 17:39MTI
freedigitalphotos.net/dan

A magyar istálló menedzsmentjének vasárnapi közleménye szerint az első versenyen a 19 éves Sebestyén Péter 19., csapattársa, ifj. Tóth Imre pedig 20. volt, majd a második viadalon utóbbi ért célba a 19. helyen, míg előbbi egy bukás miatt feladta a küzdelmet.

A Superstock 1000 kategóriában ugyanakkor a Pedercini Racing színeiben versenyző Németh Balázs hatodik lett, így összetettben 17 ponttal a 11. a 26 fős mezőnyben. A Superbike-vb idei szezonjának következő versenyhétvégéjét az angliai Donington Parkban rendezik két hét múlva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.